Monthly Archives: January 2015

Празнувай с Adwise

На 21 януари навършваме 5 години.

За тези 5 години се превърнахме в предпочитана платформа за популяризиране бизнеса на близо 1000 рекламодатели. По повод нашия рожден ден, направихме скромно тържество с близки гости в „Студио 5“. Един от потребителите ни, Васил Стоянов, коментира:

За мен Adwise предлага най-добрата възможност за реклама, съобразена с възможностите на клиентите. Предимствата са не само в цената на клик, но и в управлението, оформлението и достъпа до едни от най-посещаваните сайтове.

Друг потребител – Стоян Николов, ни пожела:

Успех с развитието на една от най-ефективните към този момент рекламни мрежи в България.

Стартът на сайта бе точно преди 5 години, като целта ни бе да предложим на потребителите си ефективна и икономична реклама, с помощта на която всеки рекламодател да може да достигне до точната за него аудитория, като сам определя цената, срока и продължителността на рекламната си кампания.

Предимствата ни са ясни – безплатно показване на рекламата в най-големите български сайтове, като заплащането става на клик, a по този начин всъщност се заплаща за вече постигнат резултат.

Най-полезното в този процес, е възможността по всяко време да следите кампанията си и нейните статистики. Тоест, ако не сте доволни от резултатите, на момента можете да експериментирате с нова таргет група. Освен това можете да променяте дневния бюджет, рекламното послание и цената на клик. С тази намеса в реално време можете да постигнете максимални резултати с минимални средства, които да ви удовлетворяват.

Ние не взимаме комисионни и ежедневно има специалист от компанията, който отговаря на всички въпроси и предоставя безплатна консултация за оптимизиране на кампаниите.

Тъй като за нас обратната връзка от рекламодателите и партньорите на услугата винаги е била важна, ние периодично провеждаме анкети, за да направим услугата още по-ефективна.

Ето какво сподели един от участниците в последната ни анкета, Траян Бончев, който ползва активно услугата от 2011 г.:

Adwise ми помогна да намеря много нови клиенти и продължава да го прави.

Едни от най-важните предимства за мен лично са: лесната работа; цената, която заплащам за клик и качественият трафик, който получавам,

Когато започва да рекламира чрез Adwise, Траян Бончев очаква да повиши продажбите си в онлайн магазина. Така и стана, посочва той три години по-късно.

Надяваме се да продължим да получаваме такива страхотни отзиви и в бъдеще!

Благодарим ви за доверието!

Екипът на Adwise

Сподели Публикацията: