Monthly Archives: July 2014

Промоционални ваучери за Adwise

Може би вече сте запознати с промоционалните ваучери за нови клиенти на Adwise. А знаете ли какво представляват всъщност те?

Промоционалният ваучер представлява допълнителна сума от 100 лв., която се добавя към първоначално захранените в Adwise 50 лв. без ДДС. При последващо захранване получавате допълнителни 25% бонус върху захранената сума.

Как да се възползвате от ваучера в три лесни стъпки?

За да се възползвате от ваучера, първо трябва да въведете вашия имейл адрес на: http://www.adwise.bg/promo_vouchers.php и да натиснете бутона „Изпрати“. След това трябва да създадете вашия профил на www.adwise.bg и да захраните сметката си с поне 50 лв. Следващата стъпка е да въведете промоционалния код в секцията „Моята сметка“, подменю „Промоционален код“. Важно е да се отбележи, че крайният срок на валидност на ваучера е до края на календарната година. Освен това, с имейла, с който изисквате ваучер, не трябва да имате предишна регистрация в Adwise. Ваучерът може да се използва само с имейла, с който е изискан и за да го ползвате, трябва да захраните своята сметка с поне 50 лв. А при следващото захранване в сметката, ще получите и 25% бонус от нас.

Промоцията важи само за нови киенти на Adwise.bg.

За още детайли – може да изгледате и видеото, което подготвихме за вас: http://vbox7.com/play:05dcdccfb8

Екипът на Adwise

Сподели Публикацията:

Таргетирай умно

Най-новото от нас е, че вече предлагаме възможност за таргетиране по пол и възраст.

Възможностите за реклама при нас вече са много по-ефективни, тъй като това демографско таргетиране допълнително ще оптимизира вложените за реклама средства.

Вече можете да изберете дали рекламното ви послание да се показва на мъже или жени или пък да бъде видяно само от определена възрастова група.  По този начин ще можете да достигнете до най-точната таргет група и да рекламата ви да се види точно от този тип хора, които искате да привлечете към вашия бизнес. Даваме ви възможност да изберете измежду 10 предварително определени възрастови групи:

  • жени, 14-17 г.
  • жени, 18-24 г.
  • жени, 25-34 г.
  • жени, 35-49 г.
  • жени, над 50 г.
  • мъже, 14-17 г.
  • мъже, 18-24 г.
  • мъже, 25-34 г.
  • мъже, 35-49 г.
  • мъже, над 50 г.

Освен че рекламират услугите си на страниците на едни от най-големите сайтове в страната и достигат до повече от 2,9 милиона интернет потребители в България, от началото на месец юни 2014 г. рекламодателите имат възможност за географско и времево таргетиране. Сега, с новите опции, които ние ви предлагаме, вие ще можете още по-ефективно да достигнете целевата си аудитория.

Така представителите на малкия и среден бизнес в страната ще бъдат улеснени в предаването на рекламното си послание и ще могат да управляват рекламите си максимално ефективно.

Екипът на Adwise

Сподели Публикацията: