Промоционални ваучери за Adwise

Може би вече сте запознати с промоционалните ваучери за нови клиенти на Adwise. А знаете ли какво представляват всъщност те?

Промоционалният ваучер представлява допълнителна сума от 100 лв., която се добавя към първоначално захранените в Adwise 50 лв. без ДДС. При последващо захранване получавате допълнителни 25% бонус върху захранената сума.

Как да се възползвате от ваучера в три лесни стъпки?

За да се възползвате от ваучера, първо трябва да въведете вашия имейл адрес на: http://www.adwise.bg/promo_vouchers.php и да натиснете бутона „Изпрати“. След това трябва да създадете вашия профил на www.adwise.bg и да захраните сметката си с поне 50 лв. Следващата стъпка е да въведете промоционалния код в секцията „Моята сметка“, подменю „Промоционален код“. Важно е да се отбележи, че крайният срок на валидност на ваучера е до края на календарната година. Освен това, с имейла, с който изисквате ваучер, не трябва да имате предишна регистрация в Adwise. Ваучерът може да се използва само с имейла, с който е изискан и за да го ползвате, трябва да захраните своята сметка с поне 50 лв. А при следващото захранване в сметката, ще получите и 25% бонус от нас.

Промоцията важи само за нови киенти на Adwise.bg.

За още детайли – може да изгледате и видеото, което подготвихме за вас: http://vbox7.com/play:05dcdccfb8

Екипът на Adwise

Сподели Публикацията:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *