CPC банери – вече и в Adwise

Всеки собственик или управител на фирма иска бизнесът му да се развива, но за да стане това, е необходима реклама. С нарастването на интернет потреблението и достъпните цени на онлайн рекламата, тя се оказва най-доброто решение за популяризиране на стоки или услуги сред максимално широк кръг от хора.

И въпреки изброените по-горе предимства, има ли начин интернет рекламата да стане още по-ефективна?

Отговорът „да“, и то благодарение на Adwise. Пуснахме новата ни услуга, с която предлагаме  на рекламодателите да пускат CPC банери (при които се заплаща не на показване, а на клик) и сами да управляват визиите и посланията си.

CPC банерите (иначе казано – банерите на клик) ще се показват на страниците на едни от най-големите сайтове в страната и ще достигат до повече от 2,9 млн. интернет потребители в България.

Освен времевото и гео-таргетирането допълнително предимство на новата услуга е, че банерите ни могат да бъдат и демографски таргетирани. Например, ако рекламодател от Варна организира състезание по плажен волейбол, рекламата му може да се показва само на мъже на възраст 18-45 години от региона. Може да се показва и в точно определен часови пояс, например вечер от 18:30 до 23:00 ч.

Подобно на текстовите карета и банер кампаниите при нас се създават изключително лесно и бързо, а цената на клик започва от 0.25 лв.

Лесно е! Пробвайте!

Екипът на Adwise

Сподели Публикацията:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *