Мобилна реклама с Adwise

С напредването на летния сезон и увеличаващите се отпуски, мобилната реклама се оказва все по-ефективна за рекламодателите. За да сте навсякъде с клиентите си, без значение дали те са на море, на планина или в парка, вече можете да се възползвате от предложенията за мобилна реклама на една от най-големите български платформи за реклама на клик Adwise.

Adwise e услуга, насочена към малкия и среден бизнес, като целта й е максимално да оптимизира вложените в реклама средства. Водещa при Adwise e ефективността за рекламодателите, а сега техните послания могат да се показват и в мобилните версии на най-големите български сайтове: Abv.bg, Vesti.bg, Vbox7.com, Sinoptik.bg,Gong.bg, Novanews.bg, Dariknews.bg, Lex.bg и Edna.bg.

Благодарение на мобилната реклама всеки рекламодател може да достигне до много по-голяма аудитория и по този начин ще обхване по-широк кръг потребители.

Мобилната реклама е на същите цени както и стандартната Adwise реклама, текстовите карета са с минимална цена от 0,10 лв., а банерите – 0,25 лв. По подобие на стандартната десктоп реклама и при мобилната посланията се показват на контекстуален принцип и важи правилото за наддаване за визуализиране на рекламата. Посланието може да се показва само в определен географски регион или град, в определено време или ден, както и да се таргетира по демографски признаци.

Сподели Публикацията:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *