9 ползи от банер рекламата – част 1

Банер рекламата е страхотен начин да се подобри видимостта на вашия продукт и марка. Това е ефективен начин, който може да ви помогне да се адаптирате с изискванията на времето и да развиете ефективен план и стратегия за търговия.“

 Ако се чудите дали да се възползвате от този рекламен похват, ще ви помогнем, като ви разкажем какви са ползите от него: 

Тя допълва вашия брандинг и присъствието ви в онлайн пространството. Банер рекламата не замества традиционните методи за рекламиране, но определено с нея ще имате много по-добри резултати. Интернет, със своите милиарди потребители по целия свят, има огромен потенциал и предоставя много нови възможности за бизнеса. Принт, радио и телевизионната реклама не могат вече да покрият целия пазар, особено при изграждането на марки. Без интернет реклама в 21-ви век вече е немислимо, а най-важното звено е именно банер рекламата.

Избягвате скъпи дългосрочни договори. Рекламата може да ви струва доста, особено ако сте принудени да подпишете дългосрочен договор, а вие се нуждаете от краткосрочно промотиране, например на политическа кампания, събитие или предстояща разпродажба. Онлайн дисплей рекамирането може да бъде толкова кратко, колкото е необходимо и вие самите прецените. Струва по-малко и ви дава възможност да контролирате и да правите промени по кампанията си на база резултатите до момента.

Изглеждайте като голяма риба и печелете доверие. Вие искате вашата таргет аудитория да вярва на марката ви. Това става, когато хората видят, че около вашата марка има движение, че се говори за нея. Да бъдеш „голям играч“ носи със себе си доверие и надеждност.

част 2

Сподели Публикацията:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *