9 ползи от банер рекламата – част 3

(продължение на част 2)

  • Възползвайте се от уникалните предимства на интернет за прозрачност и обратна връзка . Възможността за проследяване, за точни отчети на изразходваните средства и получаване на обратна връзка от вашите реклами са от решаващо значение. Други рекламни формати могат да бъдат трудни за проследяване, докато при дисплей рекламата има седмични и дори ежедневни обновления.
  • Тествайте. Коя е по-добрата стратегия? Понякога е много трудно да се каже дали правите правилната кампания, дори да познавате пазара си. Затова е най-добре да имате контрол над рекламата си. Можете да тествате дадена стратегия и да я промените, когато обратната връзка не е толкова добра.
  • Наслаждавайте се на по-ниската пазарна цена. Дисплей рекламата не е никак скъпа. Принт, радио и телевизия, както и употребата на билборди струват много повече. Всъщност, този тип рекламиране балансира полето за изява за някои малки предприемачи с ограничени ресурси. С милиони интернет потребители, можете да достигнете до точните си клиенти с минимални средства.

Сподели Публикацията:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *